Header foto
Icon 3 dots

Vervoeg ons team

CT&Co is in de loop van 2022 ontstaan uit een fusie tussen Coenen, Tournel & Co en Accusol.

De synergiën tussen beide kantoren en de medewerkers hebben ertoe geleid dat CT&Co is ontstaan. CT&Co heeft een uitgebreid dienstenaanbod ontwikkeld onder leiding van de specifieke expertises van haar bestuurder Gert Coenen, Carl Thijs en Tom Bastiaens.

Onze kernwaarden

Icon 3 dots

Teamplayer

Kernwaarde gepassioneerd

Werken in teamverband met specifieke kennis en kwaliteiten zorgt voor een betere kwaliteit en een fijne werksfeer.

Leergierig

Kernwaarde leergierig

Van boekhouder naar adviseur van de onderneming. Binnen CT&Co kan je een vertrouwenspersoon en adviseur van de ondernemer worden en dit op basis van de kennis en expertise die je kan opdoen bij ons!

Klantgericht

Kernwaarde klantgericht

Als adviseur en accountant is het jouw missie om de ondernemer te assisteren bij belangrijke beslissingen en de dagdagelijkse werking en dit op basis van de cijfers. Je bent in staat om aan de specifieke verwachting van de diverse klanten te voldoen.

Gepassioneerd

Kernwaarde teamplayer

Binnen CT&Co hebben we een passie voor cijfers en voor ondernemen. Deze passie is de basis voor advies met meerwaarde.

Vacatures

Icon 3 dots

Werken bij CT & Co.

Icon 3 dots

Senior dossierbeheerder

Zoek jij een baan als senior dossierbeheerder? Dan is CT&CO mogelijk het juiste bedrijf voor jou. Na een inloopperiode en een interne opleiding krijg je dossiers toegewezen waarvoor je verantwoordelijk bent voor het voeren van de boekhouding, het voorbereiden van de jaarrekening en de fiscale verplichtingen.

Junior dossierbeheerder

Zoek jij een baan als Junior Dossierbeheerder? Dan is CT&CO mogelijk het juiste bedrijf voor jou. Na een inwerkperiode en interne training krijg je je eigen dossiers toegewezen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor boekhoudtaken en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Ga je akkoord met ons privacy beleid?